Gruv Gear Kapsule Duo

Tesla onder de gitaarhoezen.

Merknieuws 06-07-2020 09:36

Wil jij de allerbeste bescherming voor je bas(gitaar) of zelfs twee bassen mee? Dat kan!

De Gruv Gear Kapsule was al een hypermoderne hoes die voorzien was van allerlei technische innovaties om je instrument perfect te beschermen. Maar daar stopt het niet, de opvolger Kapsule Duo is er waardoor bassisten en gitaristen nu twee instrumenten mee kunnen nemen. Hiermee kun je je twee favoriete instrumenten vervoeren in een goed beschermende, luchtvochtigheids bestendigende hoes. Deze kun je makkelijk laten inchecken op het vliegveld en moet het post-corona tourleven makkelijk maken.

De Kapsule Duo is een combinatie van een softcase en een hardcase die je op je rug kunt tillen of over de grond kunt rollen met wieltjes die je erop klikt. Het maakt gebruik van een ABS/polycarbonaat huls met een laag polystreen dat licht van gewicht is maar goed schokken kan opvangen. De binnenkant is verder gemaakt van schuimrubber en andere zachte materialen om je instrument op elke plek te kunnen beschermen. De Kapsule Duo is iets dieper dan de eerdere uitvoering en er zitten een extra kussen in om de instrumenten te isoleren.

Het heeft een unieke "Iso Chamber" wat de kop van je instrument goed beschermt tijdens het vervoeren. Verder zijn er veel ruimtes voor je kabels, snaren, versterker(!), en zelfs kleding voor vijf dagen waardoor het reizen nog makkelijker gaat. De tweewegs luchtvochtigheidspakketten van Boveda absorberen of geven wat vocht vrij voor de opitmale conditie van je instrumenten. Daarnaast kun je bij Gruv Gear nog een Power Package uitvoering bestellen, dan krijg je een Oktane draadloze oplader en kabels voor je smarthpone of tablet.

Vervoeren kan ouderwets op je rug of rollend op wieltjes en je kunt zonder zorgen je instrumenten afgeven bij de incheckbalie. Voor extra veiligheid is de Kapsule Deo voorzien van een TSA slot en een ingebouwde 'Global Recovery Tag' die wordt herkend door 3000 vliegvelden wereldwijd. Ook kun je een stem-activerende Bluetooth Tracker gebruiken om je hoes te vinden als het ergens druk is. Onze indruk is dat Gruv Gear hiermee wel een flinke tijd vooruit kan.

Website Gruv Gear

zoeken
zoeken