aanmelden
Phil Jones Bass C2 Cabinet
Kleine krachtpatser met punch
Merknieuws 05-06-2020 16:48
Phil Jones basversterkers vallen op door hun kleine speakers die ze gebruiken en met de C2 gaan ze nog een stap verder.

Wij bassisten zijn inmiddels zo gewend aan onze 10, 12 en 15 inch speakers dat wij raar opkijken als we iets kleiners zien in baskasten. Toch is Phil Jones hier al enige tijd mee bezig en met de PJP C2 brengen ze een nog compactere kast op de markt. Met 200 watt aan vermogen, 7,3 kg aan gewicht en het formaat van een schoenendoos(!) zijn we al onder de indruk maar de slechts 5 inch speakers doen ons echt verbazen.

Met de door hun ontwikkelde 'Chrome-Dome' technologie is het mogelijk om het volledige spectrum van de bas te laten versterken zoals wij dat normaal gewend zijn van onze gebruikelijke speakers. Deze zijn voorzien van 'strontium ferrite' magneten die zeer stabiel zijn en goed werken voor de PJP high-temperature voice coils die jarenlang ontwikkeld zijn.

De C2 is dynamisch, helder, en heeft geen last van geluidsvertraging. Uiteraard kun je andere kasten van Phil Jones hierop aansluiten, mocht je die 5 inch speakers toch echt te klein vinden, maar we zijn blij dat we die oude 8x10 niet meer van zolder hoeven te halen.

Website Phil Jones Bass
W-Music Distribution