aanmelden
DRUMnBASE stage mat
vintage en anti-slip
Merknieuws 01-06-2020 17:24
Muzikanten stropen winkels af op zoek naar Perzische tapijten voor onder drums, versterkers en gewoon voor de looks en demping op podia en in oefenruimtes. Een goed tapijt is niet makkelijk te vinden en kan nog wel eens glad zijn van onder. Daar is nu een oplossing voor.

Op de websites van Musicmaker en Slagwerkkrant berichtten we al eerder over de producten van DRUMnBASE. Het merk leverde in de eerste instantie een grote anti-slipmat met Perzisch printje voor drumstellen, maar nu is er een kleinere variant, die ook nog eens goed betaalbaar is.

De DRUMnBASE stage mat is 130x90cm en ideaal voor grip voor je pedalenbord of Wurlitzer-piano, de juiste sfeer, maar ook dempend voor je versterker, want de mat heeft een dempende, duurzame 2,5mm anti-sliplaag die ook bij de nodige weerstand niet opkrult. 

Volgens de fabrikant is de velours bovenlaag van 4mm 'hufter-proof', het kan tegen zon en water - we gaan er vanuit dat de fabrikant hier 'bier' mee bedoelt - en het is makkelijk schoon te maken. 

De richtprijs voor de mat is € 59,- en het is leverbaar in vier verschillende vintage Perzische printjes: Red Black, Gray, Green & Classic Worn.

Importeur: r3music | www.r3music.nl