Hevos in andere handen

Rob en Ben stoppen na 30 jaar

Merknieuws 11-03-2020 10:00

"Beste bassisten , beste Hevos-liefhebbers, Na bijna 30 enerverende en vooral leuke Hevos-jaren wordt het tijd om andere dingen te gaan doen zoals dat heet." Zo begint het persbericht van Hevos, maar geen zorgen: Hevos gaat dooor!

Hevos bouwt al dertig jaar basversterkers en speakerkasten van hoge kwaliteit. Vele grote namen spelen er over, maar er gaat een en ander veranderen. Hieronder vind je het duidelijke en officiële verhaal, met ook nieuws over garantie en onderhoud voor Hevos-bezitters. De Bassist wil Ben en Rob bedanken voor 14 jaar met fijne samenwerking, leuke ontmoetingen, goede artikelen en vooral voor het maken van zoveel moois voor de baswereld. En we wensen Adrian, natuurlijk een oude bekende van het magazine, veel succes!

Beste bassisten , beste Hevos-liefhebbers,

Na bijna 30 enerverende en vooral leuke Hevos-jaren wordt het tijd om ‘andere dingen’ te gaan doen zoals dat heet. Dat betekent dat wij, Ben en Rob, de zaak per 1 april a.s. zullen overdragen. We mogen wel met enige trots zeggen dat we in die kleine 30 jaar een merk van naam en faam opgebouwd hebben. Hevos gaat ons na aan het hart, het is ‘onze baby’ zogezegd, en daarom was het voor ons belangrijk dat Hevos in de toekomst niet alleen als merk zou blijven bestaan, maar ook dat de hoge kwaliteit van de versterkers en luidsprekerkasten gewaarborgd zou blijven.

Daarom zijn we het afgelopen jaar in alle rust op zoek geweest naar een waardige opvolger, en die hebben we gevonden in Adrian Maruszczyk en zijn bedrijf Public Peace. Adrian is een professionele bassist, opgeleid aan het conservatorium van Maastricht, en heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om zijn muziekbedrijf Public Peace vorm te geven. Dat is gelukt en het is nu een van de grootste bascentra van Europa. De afgelopen tijd is het bascentrum verder uitgegroeid tot een breed muziekbedrijf waar kwaliteit en hart voor de muziek voorop staat. Zijn slagzin is met recht “From player to player”.

We hadden voor de overname twee belangrijke eisen: het merk Hevos en zijn hoge kwaliteitstandaard moesten behouden blijven, én de garantie voor de bestaande klanten moest gewaarborgd zijn. En dat gaat in de handen van Adrian en zijn team gebeuren. Public Peace is gevestigd in een grote carréboerderij in Duitsland, even ten oosten van Kerkrade en nabij de stad Aken.

Garantie
Voor de vele gebruikers in Nederland en België van Hevos apparatuur die buiten de garantie valt zal Wil Hofman vanaf 1 april a.s. de service gaan verlenen. Wil is eigenaar van Hofman Elektronica in Wijchen bij Nijmegen en Wil en Hevos kennen elkaar al heel lang. Als specialist in elektronica en akoestiek heeft Wil intussen zijn sporen verdiend, en wat belangrijk is: hij kent de Hevos-versterkers en luidsprekerkasten als zijn broekzak.

Wij danken alle klanten van HEVOS van de afgelopen jaren voor het vertrouwen dat ze in ons gesteld hebben, en hopen dat ze nog tot in lengte van jaren plezier van hun HEVOS apparatuur zullen hebben!

Rob de Vos en Ben Heil

Hevos-website
Public Peace-website
Hofman-website

 

zoeken
zoeken