Sadowsky Pre-amps

Voorversterkers in handige stompboxen.

Merknieuws 27-02-2020 22:08

Vlak voor kerst 2019 kondigde Roger Sadowsky zijn nieuwe samenwerking met Warwick aan. Het Duitse merk gaat nu een groot deel van de productie overnemen terwijl Roger in zijn workshop in New York op zeer kleine schaal verder gaat met bassen bouwen.

Twee grootheden vouwen handen samen.

Sadowsky en Warwick zijn al decennia zeer gewaardeerde merken in de baswereld en de vaste klanten komen al jaren terug bij deze merken. Sadowsky wist Marcus Miller, Tal Wilkenfeld, Jason Newsted, Will Lee en recent Colin Greenwood aan zich te binden, Warwick heeft onder andere Robert Trujillo, Stuart Zender, Leland Sklar, Jonas Hellborg en wijlen Jack Bruce aan zich gebonden. De twee grootheden slaan de handen ineen en wij zijn zeer benieuwd wat zij ons de komende jaren gaan brengen.

Als eerste Sadowsky die met eenvoudige maar zeer bruikzame voorversterkers op de markt komt. Op het eerste gezicht niets vernieuwends maar de Sadowsky sound in een doosje voor een toegankelijke prijs.

De SPB-1 is een voorversterker met een ingebouwde line-out wat handig is voor de FOH-tafel. Volume, bass en treble waarvan de laatste twee alleen een boost krijgen.
De SPB-2 ziet er meer uit als een stompbox en heeft geen line-out, wel past deze makkelijk op je pedalboard of tussen je andere effecten. Volume, bass en treble. Soms heb je niet meer nodig.

Website Sadowsky
Website Warwick




zoeken
zoeken