Nieuwe Kala U-bassen

Betaalbare modellen van Kala

Merknieuws 24-02-2020 10:24

Wil je het geluid van een contrabas, lekker luid, niet teveel spullen mee en opvallen? De U-bassen van Kala zien er te gek uit en klinken ook zo en nu komen er betaalbare uitvoeringen.

Instapmodellen

De U-bassen van Kala zien er op het eerste gezicht uit als geinige speelgoed dingetjes maar zodra je ze aansluit op de versterker komt er een muur van geluid op je af. Bassist Nik West heeft zelfs haar eigen paarse signature en ook Lee Sklar is fan van het basje. Ze komen zowel als solid body in 4, 5 en zelfs fretloze uitvoeringen maar natuurlijk ook de akoestische houten versies met de bekende rubberen snaren. Puntje van kritiek was altijd de prijs van de instrumenten die tussen de €400 en €600 zaten wat nog best veel is en dan waren dit de akoestische houten uitvoeringen.

Geen zorgen, Kala komt nu met twee instapmodellen die voor iedereen qua budget zeer aantrekkelijk zijn. Het gaat om de Scout en de Nomad. Beide bassen zijn simpele instrumenten gemaakt van Mahonie maar natuurlijk wel met de bekende equalizer en de rubberen snaren. In feite dus inpluggen en spelen en lachen om de verbaasde gezichten als men je hoort en ziet spelen.  De Europrijzen zijn nog onbekend, maar denk aan ongeveer de helft van de hierboven genoemde prijzen.

Website Kala

W-Music Distribution

zoeken
zoeken