Namm 2020 beursnieuws - Meer van Fender

American Original, Player, Artist Series

Merknieuws 15-01-2020 03:01

Normaliter komt Fender met een vernieuwde serie naar de NAMM, maar dit keer werd deze al eind vorig jaar geïntroduceerd. Er is weinig groot nieuws op basgebied, maar genoeg voor een mooi nieuwsitem.

Er is veel nieuws van Fender op accessoire-gebied. Denk aan nieuwe banden en krulsnoeren met een tweed-laagje! Daar houden we van. Fender beloofde echter ook veel Artist Series-bassen met de focus op vrouwen. Daar zien we nog weinig van, maar het kan nog! Er is ook ontzettend veel basnieuws, terwijl wij bassisten er iets kariger vanaf komen.

American Original
Fender komt met mooie nieuwe kleuren (hoofdfoto) in de American Original Series. Bij de '50s P wordt White Blonde vervangen door Aztec Gold, bij de '60s P Bass vervangt Surf Green Olympic White, de '60s Jazz Bass is er nu in Sonic Blue in plaats van Olympic White. Is wit dan 'uit' in 2020? Nee, want de '70s Jazz Bass komt in Vintage White, in plaats van Black.

Player
De Player Offset Mustang Bass komt in drie nieuwe kleuren: Firemist Gold, Aged Naturel en een rode Sunburst:



Artist Series
En dan nog twee nieuwe Artist-bassen. Hoeel nieuw... De Tony Franklin P en de Justin Meldal-Johnsen Mustang krijgen nieuwe kleurtjes:

Fender-website



zoeken
zoeken