NAMM 2020 beursnieuws - ESP

ESP TL-serie, met een vleugje Rickenbacker

Merknieuws 06-01-2020 10:16

Op donderdag 16 januari begint de NAMM show: de grootste beurs voor muziekinstrumenten. Naast onder meer een upgrade voor de D-serie, komt ESP met een bijzondere akoestische bas naar de NAMM. Want kennen we het f-gat niet ergens van?

De NAMM is de toonaangevende beurs op het gebied van muziekinstrumenten en De Bassist is er natuurlijk bij. De beurs start woensdagavond met een presentatie van de Fender Custom Shop en op donderdag 16 januari start de eigenlijke beurs. Wij zullen je vanuit Anaheim - een voorstadje van Los Angeles - voorzien van nieuwsberichten, foto's en video's, maar de eerste berichten en geruchten stromen al binnen. Check daarom ook de andere NAMM-berichten op deze website en houd deze de komende weken in de gaten om op de hoogte te blijven.

ESP komt met een aantal nieuwe bassen naar de beurs en dit vinden wij de opvallendste. Niet helemaal nieuw, maar vernieuwd en een leuke bas om weer eens onder de aandacht te brengen. De TL-serie heeft vanaf nu een body van mahonie, een sparren top, een mahonie hals en een toets van jatoba. De TL-4 (hoofdfoto) en zijn vijfsnarige broer de TL-5 hebben uitgeholde body's, een topkam van Graphtech, een ingebouwd stemapparaat en een Fishman Sonicore element met 3-band eq.

En dan de looks. Als fan van Rickenbacker en de enorme en zeldzame 4005-bas vinden we het klankgat erg mooi!

ESP-website
Sound Service


zoeken
zoeken