aanmelden
G&L introduceert de Fullerton Deluxe Bass Series
Nieuwe bassen gemaakt in Fullerton, Californië
Merknieuws 25-02-2019 16:16
G&L staat bekend als het derde en laatste merk van Leo Fender. Het bedrijf borduurt voort op de kennis van Leo in combinatie met nieuwe innovaties. De nieuwste instrumenten van G&L worden gemaakt in de Fullerton-fabriek in Californië en zitten vol met luxe zaken uit de G&L-optiecatalogus.

De Fullerton Deluxe Serie bestaat uit twee modellen: de Fullerton Deluxe JB en de Fullerton Deluxe LB-100.

De Deluxe JB bestaat uit een elzen body, een hard rock esdoorn hals en een toets van Caribbean palissander. Er zijn meerdere kleurmogelijkheden: Sunburt met een tortoise slagplaat of Lake Placid Blue met een drielaagse witte slagplaat.
De bas heeft twee Vintage Alnico jazz elementen van G&L. 
Verder heeft de bas een Saddle Lock-brug, lichtgewicht stemmechanieken en de bas wordt geleverd met een sterke, met tolex bekleedde koffer. 

De Deluxe LB-100 is de Precision variant van de Deluxe Serie. De houtsoorten zijn hetzelfde, maar de kleuren zijn wel verschillend: 3-tone Sunburst met een zwarte slagplaat of Fullerton Red met een tortoise slagplaat. De bas is uitgerust met een vintage split-coil element van G&L. Verder zijn de technische aspecten gelijk aan de Deluxe Jb. 

Beide bassen worden geleverd met snaren van d'Addario en zullen ongeveer (prijzen in Euro's zijn nog niet bekend) $1,499 kosten. 

Alle info vind je bij G&L 

importeur van G&L: Algam Benelux