aanmelden
Ampeg IdeaScale
Ben jij het brein achter een nieuwe Ampeg?
Merknieuws 25-02-2019 13:09
Natuurlijk weten fabrikanten wat er leeft. Ze lezen forums, vertegenwoordigers zijn vaak ogen en oren van een merk en ook De Bassist wordt regelmatig om advies gevraagd - of we geven het ongevraagd! Ampeg pakt dit anders aan.

Sinds de overname door Yamaha is het relatief stil rond Ampeg, maar wellicht is het stilte voor de storm? Net als bij Gibson - met net een nieuw management - is het goed mogelijk dat de mensen achter Yamaha/Ampeg ook eerst goed gaan bekijken wat de markt wil en wat ze moeten doen.


Foto: Bob Glaub: vriend van De Bassist, Ampeg-gebruiker, topsessiebassist en voormalig interviewonderwerp in De Bassist.

Ampeg doet het toch anders dan andere fabrikanten en via IdeaScale kun je je ideeën posten en andere bassisten stemmen op jouw idee. Op dit nieuwe forum-achtige platform wordt al druk gestemd over een 200W SVT, extra schakelaars op de pedalen, een DI van hoge kwaliteit, meer kleding met Ampeg-logo en diverse heruitgaves. Neem een kijkje, schrijf je in en stem of lever je idee in!

De link naar Ampeg's IdeaScale.

Algam Benelux