EBS HD360 Anniversary

EBS is nog steeds jarig

Merknieuws 05-11-2018 10:56

EBS bestaat dertig jaar en zoals je hier al eerder hebt kunnen lezen, vieren ze dat met een boek en een speciale bas. Er is echter meer! De HD360 is gebaseerd op de vroegere HD350 en komt gelimiteerd en in een speciaal jasje uit.

EBS bestaat dertig jaar en hier kun je meer lezen over het boek en de speciale bas die het merk heeft uitgebracht om dit te vieren. Een kleine twintig jaar geleden was de HD350 de eerste compacte versterker van de Zweden en zelf noemen ze het een 'klassieker in de transistorwereld.' Of dat zo is mag je zelf bepalen, maar destijds was deze HD een graaggeziene gast op podia. Tegenwoordig is de versterker vervangen door de eveneens populaire HD360.

Voor het jubileum bouwt EBS nu 50 stuks van de HD360, die qua sound en uiterlijk is gebaseerd op de voorganger. Het uiterlijk is iets aangepast en terwijl het innerlijk gelijk is aan de moderne 360, zijn er filters aan boord om als het oude model te klinken.

Voor 1.100 euro krijg je de versterker, het jubileumboek én een euro wisselgeld. Er worden er maar vijftig gebouwd, dus wees er snel bij!

EBS-website


zoeken
zoeken