aanmelden
NAMM-nieuws
Markbass Marcus Miller Signature Series
Merknieuws 08-01-2018 16:57
Op de winter-NAMM van 2018, later deze maand, introduceert het Italiaanse Markbass een signature-serie voor baslegende Marcus Miller.

Moeten we nog uitleggen wie Marcus Miller is? Ooit stond De Bassist Met De Hoed in ons magazine, hij maakte zo'n twintig solo-albums, hij werkte aan pakweg vijfentwintig filmsoundtracks en hij nam op met namen als Donald Fagen, Miles Davis, Dizzy Gillespie en Luther Vandross. Die Marcus Miller dus.


Foto: dit is een gedeelte van de uitnodiging die De Bassist ontving voor het Markbass-persevenement, dat alvast een tipje van de sluier oplicht

Marcus is alweeer enkele jaren endorser van de Italiaanse versterkerfabrikant Markbass - die onlangs ook Stu Hamm tekende - maar hij speelde tot nog toe op bestaande versterkers van de fabrikant: de 500W Big Bang met een of meer 4x10"-kasten. De specificaties blijven nog even geheim, maar we weten dat het merk in ieder geval een knalgele versterkertop voor Miller uitbrengt, met zijn beeltenis er op. We gokken dat de Big Bang de basis vormt. Markbass spreekt in de eerste persuitlatingen over de Marcus Miller Signature Series, dus we verwachten dat er meer procucten met zijn beeltenis er op worden gepresenteerd. Marcus is zelf op de NAMM voor deze introductie.

markbass-website


Video: Miller had zijn topje al mee naar Chicago Music Exchange