aanmelden
Vox Adio Air BS
Te gekke Bluetoooth-Vox voor thuis
Merknieuws 30-06-2017 11:33
Na de B-Social van Ashdown en de Fly-serie van Blackstar komt Vox nu met een prachtig vormgegeven versterker voor thuis.

Vox introduceert de Adio Air BS, een compacte basversterker, die maar 3kg weegt en voorzien is van Bluetooth-technologie. Het geheel werkt op AA-batterijen of een meegeleverde adapter. De Adio Air BS levert 50W en is speciaal ontwikkeld om genoeg laag uit de twe 3”-speakers te krijgen. Deze speakers staan in een hoek, zodat je jezelf goed hoort, maar je kunt ook je koptelefoon aansluiten.Het geheel is voorzien van simulatiesoftware van elf verschillende versterkers en vier effecten, maar via USB of Bluetooth kan je dit uitbreiden naar zeventien versterkers en negentien effecten. Net als bij onder meer Ashdown's B-Social kun je via Bluetooth de muziek van bijvoorbeeld je telefoon afspelen, om mee mee te spelen.
Voorts heeft de versterker een ingebouwd stemapparaat, het Bassilator-circuit dat je misschien nog kent uit de versterkers uit de jaren '90 en een taptempo-knop.

Vox-website