aanmelden
Darkglass doet het weer
Met de Vintage Ultra
Merknieuws 10-06-2016 11:34
Na diverse fijne drivepedalen en een versterker, komt Darkglass nu met een tussenvorm: de Vintage Ultra voorversterker in pedaalvorm.

Uit het niets was daar opeens Darkglass en de populaire drivepedalen zijn sinds een paar jaar niet meer van onze pedalenborden weg te denken. Op de NAMM introduceerde het merk een complete versterker en nu is er dan een soort tussenvorm.

 

'Vroeger namen we zware versterkers mee voor een dikke sound, maar dat is niet meer nodig,' aldus Darkglass. De Vintage Ultra biedt zowel een dikke, cleane, grote bassound als een lekker overstuurd geluid en dat alles in een handzaam pedaal. 

 

Het pedaal is een voorversterker en DI en is onder meer voorzien van een vierband EQ als toonregeling en een DI-uitgang om je signaal rechtstreeks naar de mengtafel te sturen. Er is natuurlijk een drive-knop om je geluid lekker smerig te maken en een mengknop om je cleane signaal met dit effectsignaal te mengen. De Attack-schakelaar geeft extra hoog aan je overstuurde signaal en met Grunt kun je op meerdere manieren extra laag toevoegen. Dit klinkt allemaal zeer spannend, dus we hopen er snel eens een bas op aan te sluiten.

 

 

www.darkglass.com