aanmelden
Mulderbass introduceert de Rhonco
Een ergonomische single-cut van Nederlandse makelij
Merknieuws 16-03-2016 20:59
De kleine, ambachtelijke, Friese bouwer Mulderbass introduceert een single-cut met enkele bijzondere, ergonomische kenmerken. De luxe bas is geheel naar eigen wens te bestellen.
Custom bouwer Mulderbass introduceert een nieuw basgitaarmodel. De Rhonco is een single cutaway bas met een doorlopende 24-frets hals. Speciale aandacht is besteed aan de vloeiende overgang van hals naar body. Volgens Herman Mulder zijn hierdoor ook de hogere posities moeiteloos bereikbaar. De hals is asymmetrisch gevormd, ofwel ergonomisch geschaafd naar de greep van de hand. De Rhonco is leverbaar als vier-, vijf- en zessnarig model; gefret en fretloos.
Zoals alle instrumenten van Mulderbass wordt de Rhonco volledig customized gebouwd naar wensen van de klant. Qua houtsoorten, elementen, elektronica en hardware is vrijwel alles mogelijk.

 


Mulderbass is een kleinschalige, ambachtelijke basgitaarbouwer uit het Friese Siegerswoude. Mulderbass vervaardigt uitsluitend exclusieve one-offs die in het oog springen door hun luxe toplaagjes en stijlvolle houten details. Op de Mulderbass facebookpagina is de bouw van de instrumenten stap voor stap te volgen.

www.facebook.com/mulderbass.custombassguitars

www.mulderbass.com