Fender Made In Japan Limited International Color Series

Vintage en Made In Japan

Merknieuws 23-05-2023 10:15

Mocht je van vintage Japanse bassen houden wees er snel bij, deze zijn beperkt verkrijgbaar.

Fender heeft een nieuwe - in beperkte oplage verkrijgbare - serie bassen gemaakt. Deze zijn Made In Japan en ze komen uit de International Color Series. Ze worden omschreven als "Vintage Fender Vibes met Made In Japan vakmanschap". Het gaat om een Precision- en Jazz-model die beiden verkrijgbaar zijn in twee kleuren.

De Made In Japan Limited International Color Precision is verkrijgbaar in Maui Blue en Morroco Red en de Jazz bas in Monaco Yellow en Maui Blue. De bassen hebben een body van lindenhout, een esdoorn hals en vintage elementen. De Jazz Basa heeft een esdoorn hals met blok-inleg en een witte binding. De Maui Blue Precision heeft als enige model een toets van pallisander. Een leuk detail zijn de duimsteuntjes, die aan de jarenzeventig-kant zitten. Bij oudere bassen was deze onder de G-snaar geplaatst om als vingersteun te dienen.

De Fender Made In Japan Limited International Color Series bassen zijn verkrijgbaar vanaf $1199 voor de Precision en $1299 voor de Jazz. We gokken dat de Europrijzen ongeveer gelijk liggen.

Website Fender

zoeken
zoeken