Pfundstein Audio Plugins Sandberg Basic Ken Taylor RW 4 Plugin

Plugin Sandberg bas beschikbaar

Merknieuws 01-12-2022 10:01

Voor muzikanten die bas-plugins gebruiken en Sandberg fan zijn is er goed nieuws!

Pfundstein Audio Plugins heeft de nieuwe Virtual Sandberg Basic Ken Taylor RW 4 plugin vrijgegeven. De virtuele bas is officieël gekeurd door Sandberg en werkt op VST3 en AU formaten.

"Onze plugin is gemaakt voor gebruiksgemak, dus alle technische dingen blijven onder de motorkap. Je hoeft de plug-in alleen te installeren en je kan meteen opnemen met een MIDI-keyboard. Voor de gevorderde gebruikers hebben wij verschillende toonsoorten, automatiserende paramters en nog veel meer opties, alhoelwel wij niet denken dat je 1000 knoppen nodig hebt om goed te klinken".

De Plugin stelt je in staat om van een C1 (drop C) naar een G4 te gaan, de 24e fret van een G-snaar. Daarnaast kun je kiezen uit vingerstijl, plectrum, slappen, tappen, palm-mute, slides, bends, hammer-ons en pull-offs. Met de 'humanize' knop kun je de plugin wat menselijker laten klinken.

De Pfundstein Audio Plugins Virtual Sandberg Basic Ken Taylor RW 4 werkt op Windows en Mac en is als introductieprijs verkrijgbaar vanaf €19,99. Na 1 december kost deze €34,99.

Website Pfundstein Audio

Website Sandberg

zoeken
zoeken