Fender MonoNeon Jazz Bass V

Kleurrijke bas voor kleurrijke bassist. Met sokken

Merknieuws 03-11-2022 11:16

Hij ziet eruit als een regenboog en kan bassen. Inderdaad, MonoNeon krijgt van Fender zijn eigen bas en aan kleur geen gebrek.

MonoNeon mogen wij inmiddels een gevestigde naam noemen. Naast zijn kleurrijke verschijning heeft hij bas gespeeld bij Prince, Ne-Yo, Nas en de band Ghost-Note. Om over zijn bijzondere filmpjes en albums nog maar te zwijgen krijgt hij van Fender nu zijn eigen bas en bijbehorende extra's om ons saaie basleven meer kleur te geven.

De MonoNeon Jazz Bass V heeft een elzenhouten body in een opvallende neon-gele kleur met een neon-oranje slagplaat met bijpassende kop. De hals is van gevlamd esdoorn en voorzien van 22 frets met een radius van 10-14'' met parelmoer blok-inlegwerk. Speciaal voor deze bas zijn Fireball 5-String Bass dubbelspoel-elementen gebruikt die voorzien is van een 18-volt voorversterker met driebands-eq zodat je meer dan genoeg variatie in je sound hebt.

Naast de bas zijn er ook nog twee soorten banden in kleuren die er mooi bij passen, een instrumentkabel en plectra.

In onderstaande filmpjes wordt nog dieper op de bas ingegaan en krijgen we een inkijk in zijn muzikale verleden. De Fender MonoNeon Jazz Bass V is verkrijgbaar vanaf €1649.

Website Fender

zoeken
zoeken