Trickfish Amplification Bullhead Mini 500

Nieuwe versterker van Trickfish

Merknieuws 30-04-2022 18:46

Trickfish maakt al enige tijd solide basversterkers en ook hun voorversterkers zijn erg in trek. Het bedrijf maakt ons weer blij met een nieuw model.

De Bullhead Mini 500 zet een nieuwe standaard neer als het gaat om lichtgewicht versterking. Mede dankzij de door Mike Pope ontworpen voorversterker en de klasse D-eindtrapversterker van 500 watt geeft de Bullhead 500 Mini alles wat een professionele bassist nodig heeft. De veelzijdigheid zit hem onder andere in de vierbands-eq, een knop voor bassen met een hoge output, aux-aansluiting, koptelefoon-aansluiting, pre/post DI-uitgang, FX-loop en een speakon-aansluiting van Neutrik. De versterker weegt slechts 1,5 kg dus je kan hem zo meenemen.

Eigenaar Ryan Owens zegt het volgende over de Bullhead Mini 500: "het doel met deze versterker (net als met al onze andere producten) was om het geluid zo goed mogelijk weer te geven door middel van hoogwaardige componenten en zo min mogelijk signaalonderbrekingen. We willen dat de speler inplugt en het maximale uit het instrument kan halen zonder dat er van alles bij komt kijken. De eq van de versterker is ontworpen door Mike Pope en zit in al onze Bullhead versterkers. Deze frequenties zijn gericht op bas waarvan wij vinden dat die het beste werkt. Uiteindelijk moet zelfs het allerbeste versterking verdwijnen in de muziek".

De Trickfish Bullhead Mini 500 is verkijgbaar vanaf $799.

Website Trickfish Amps

Paul's Bass Matters

zoeken
zoeken