IK Multimedia Modo Bass 2

Nieuwe plugin met echte bassen

Merknieuws 27-03-2022 21:06

Tegenwoordig kunnen wij van het internet de beste plugins halen om thuis mee te werken, nu heeft IK Multimedia de bassen uitgebreid.

IK Multimedia heeft een nieuwe versie van de Modo Bass, Modo Bass 2, uitgebracht en heeft flink uitgepakt. Nu zijn het niet slechts samples maar klinken zo ook daadwerkelijk als de bestaande modellen die wij allemaal kennen, dit komt omdat alles is ingespeeld door echte mensen.



In deze nieuwe versie zijn er nieuwe bassen toegevoegd waaronder een fretloze en een contrabas die je bestuurt met handige parameters. In totaal zijn er 22 opties waar de vorige nog 14 had, waaronder de Jaco Pastorius fretloze Jazz Bass en de fretloze Music Man StingRay van Pino Palladino.

Wat betreft de contrabassen is er eentje voor de rockabilly-stijl met bijbehorend slapgeluid terwijl de Upright Studio meer geschikt is voor jazz.



De bassen kunnen door de Modo Bass' stompbox worden gehaald met versterker emulaties en uiteraard zijn er de stereo microfoons aanwezig om in de geluidskamer te mixen.

De plugin zal in april verschijnen voor Mac en PC, de complete versie zal $300 kosten, de kleine SE Edition met vier bassen zo'n $150.

Website IK Multimedia



zoeken
zoeken