Music Man The Ball Family Reserve Bombshell

Nieuwe shortscale van Music Man

Merknieuws 26-03-2022 11:46

Instrumenten uit The Ball Family Reserve worden slechts in een gelimiteerde oplage gemaakt en Music Man maakt ons blij met een shortscale model.

The Ball Family Reserve is een ode aan het vakmanschap en erfschap van het bedrijf. Deze instrumenten worden in een beperkte oplage gemaakt dus je moet er altijd snel bij zijn wil je er eentje hebben aangezien ze alleen voor familieleden en bepaalde artiesten zijn. Deze lente worden wij verwend met de Short Scale Stingray 'Bombshell' bas.



De Ball Family Reserve Short Scale Stingray "Bombshell" zoals de bas voluit heet heeft een korte mensuur van 30 inch en een lichtgewicht essenhouten body met een prachtige zwarte glossy laklaag. Verder heeft het instrument een hals van esdoorn met dito toets met een tortoiseshell inlegwerk met een matchende binding op de hals wat zeker niet vaak voor komt.



Qua elektronica is er de bekende Music Man dubbelspoel-element met neodymium magneten met een driestandenschakelaar voor parallel/enkelspoel en serie-stand. Verder heeft de bas een matchende kop, verchroomde hardware en lichtgewicht stemmechanieken.

De Ball Family Reserve Short Scale StingRay 'Bombshell' kost zo'n $2900.

Website Music Man

zoeken
zoeken