Fuzzrocious Electric Ocean Fuzz/Phaser

Fuzz en Phaser in een stompbox

Merknieuws 15-10-2021 12:08

Vind jij een Fuzz op je bas te gek klinken maar ben je ook niet vies van een phaser? Met dit pedaal kun je ze combineren.

Fuzzrocious Pedals heeft nu de Ocean Fuzz uitgebracht, een pedaal dat een fuzz en een phaser in één apparaat is. Het is het eerste phaser-pedaal van het merk en heeft goed opgelet bij de vintage spullen.

"Ik had ooit de Roland AP-7 Jet Phaser in mijn bezit maar ik had moeite om met zo'n zwaar en duur apparaat te gebruiken, de helft raakte ik nooit aan" aldus Fuzzrocious bouwer Ryan Ratajski. "Dit pedaal is geen kopie of gebaseerd op de AP-7 meer eerder een hommage." We hebben een gemakkelijk te gebruiken phaser gebouwd waardoor je geluid aanwezig blijft in de mix met de functies die je nodig hebt, al die andere extra's zijn onnodig."

Fuzzrocious omschrijft de fuzz-functie als strak met genoeg mid door de tonen heen. De fuzz kun je aan- en uitzetten en je kunt zelfs de fuzz in de phaser laten overvloeien of juist andersom. Verder heeft het nog een ingebouwde trimpot voor de phaser en een negen volt aansluiting.

De Fuzzrocious Electric Ocean is verkijgbaar vanaf $189.

Website Fuzzrocious Pedals

zoeken
zoeken