Godin A4 & A5 Ultra

Hypermoderne semi-akoestische fretloze bassen

Merknieuws 08-10-2021 11:36

Ben jij fan van semi-akoestische bassen en heb je daar wel wat geld voor over? Deze Godinnen hebben heel wat in huis.

Godin staat bekend om prachtig gebouwde akoestische instrumenten en deze nieuwe bassen zijn zeker geen uitzondering. De A4 en A5 Ultra Natural zijn semi-akoestische, fetloze bassen in een vier- en vijfsnarige uitvoering zoals de naam suggereert.

Qua hout valt de bas meteen op: de body is chambered en gemaakt van Canadees Laurentian basswood, bedekt met een laag sparrenhout, een geschroefde esdoorn hals en een 16 inch radius Richlite fretboard. De bas is voorzien van een lange duimsteun, een Graph Tech topkam en een ebbenhouten brug.

Wat betreft elektronica hebben de bassen een tweestemming element-systeem, een Lace Sensor element en losse LR Baggs zadel-omvormers bij de brug. Het element biedt genuanceerde tonale karakteriestieken voor een moderner en dyanmischer bereik, de speciale brugzadels laten het instrument als een contrabas klinken.

De bas heeft vier ergonomisch geplaatste schuifknoppen voor volume, hoog, mid, bas en Saturation parameters plus nog een Fat Switch voor een boost in het laag-mid gebied.

De A4 kost $2150 en de A5 $2300.

Website Godin Guitarszoeken
zoeken