Zoom B6

Multi-effect processor speciaal voor de bas

Merknieuws 07-10-2021 12:01

Hou jij van multi-effect stompboxen en mogen ze meerdere functies hebben? Deze Zoom B6 kan in principe alles.

Zoom presenteert de nieuwe B6 Multi-Effect Processor. Deze bevat de Multi-FX processor die wij gewend zijn van het merk met geprogrammeerde versterkers, een DI-uitgang en een samlle frequentie van 88,3 Khz. De B6 is een geïntegreerde pedalboard met negen voetschakelaars en een 4,3 inch touch-screen waarmee je met gemak door de effecten kunt swipen, toevoegen of verwijderen.

Hierdoor kun je tot wel zes effecten, versterker en de impulse response van je speakerkast volledig naar smaak bewerken. Het apparaat heeft twee ingangen met verschillende impedantie zodat je zowel je elektrische als akoestische bas kunt aansluiten en zelfs tegelijkertijd kun gebruiken dankzij een handige A/B kanaal knop om te wisselen.

In samenwerking met professionele bassisten is er hard gewerkt aan de DI-uitgang waardoor je kunt kiezen uit twee buizen DI's en twee transistor DI's. Verder heeft het 68 ritmepatronen, kun je met de looper tot twee uur opnemen en heeft het een USB-aansluiting waarmee je op je computer makkelijk kunt opnemen.

De Zoom B6 wordt dit najaar verwacht en zal rond de €534,31 gaan kosten.

Website Zoom

zoeken
zoeken