Righton! Straps Paul Turner Signature Strap

Jamiroquai-bassist krijgt een band

Merknieuws 09-09-2021 12:00

Een band voor je bas is altijd handig, als ze voor je worden gemaakt is dat des te mooier. Paul Turner heeft nu zijn eigen band

Paul Turner speelt al sinds 2005 bij Jamiroquai maar heeft ook gespeeld met Tina Turner, Annie Lennox, Bryan Ferry, Tom Jones en George Michael. Hij gebruikt al enkele jaren banden van dit merk maar nu heeft RightOn! Straps hun eerste artiestenlijn gemaakt.

De Paul Turner Siganture Strap is een combinatie geworden van klassieke looks, innovatief ontwerp en duurzaam materiaal, oftwel geheel veganistisch! De band zelf is zeven cm breed en heeft een lengte tussen de 95 en 150 cm die je kunt aanpassen dankzij het aanpasbare lengtesysteem. Het is gemaakt met geselecteerde synthetische stoffen in zwart of wit met een latex kussenlaag en afgemaakt met sterke microvezels voor meer grip rond de schouder. Daarnaast kun je ook nog eens je plectra erin kwijt en heeft het het logo van Paul Turner aan het eind.

Paul zegt zelf:" Ik ben zo blij met deze speciaal gemaakte band, visueel heeft het contrast en diepte van de geweven secties en het logo maakt het af. Praktisch gezien heb ik genoeg grip maar kan ik de bas makkelijk bewegen en mijn plectrums kwijt".

De Righton! Strap Paul Signature kost €75.

Website RightOn! Straps

zoeken
zoeken