Boss Waza Air Bass

Draadloze koptelefoonversterker met veel opties

Merknieuws 03-09-2021 10:59

Koptelefoonversterkers zijn ontzettend handig om in stilte thuis mee te oefenen of als je op reis bent. De Boss Waza Air Bass heeft heel veel opties.

De Boss Waza Air was er al voor gitaar, nu is er ook een model voor de basgitaar. Net als de originele Waza-Air maakt de Waza Air Bass gebruik van een geïntegreerde gyro-sensor om een diepe speelervaring met een 3D-achtige omgeving en dynamische geluidslocatie te maken.

Dat wil zeggen dat je uit drie speelomgevingen kunt kiezen: Surround, waarmee je je omgeving aanpast naar een opnamestudio; Static, wat zorgt voor een natuurlijke locatie die zich aanpast aan de beweging van je hoofd en als laatste Stage, waarmee je met je versterker op een groot podium staat.

"Premium audio quality" zit integraal in de koptelefoon die wordt geleverd dankzij speciaal ontworpen drivers met comfortabele oorkussens zodat alles goed zit en goed werkt.

Daarnaast zijn er nog veel extra's zoals vijf type versterkers, 30 effecten speciaal voor de bas die je naar hartelust kunt aanpassen, 10 akoestische drumgrooves waarmee je kunt oefenen, een metronoom met 32 verschillende ritme variaties, Bluetooth-streaming en een stemapparaat.

Je kunt de Waza-Air Bass bedienen met je smartphone door middel van de Boss Tone Studio App die beschikbaar is voor iOS en Android. Hiermee kun je de drumsounds bewerken, tonen downloaden en nog veel meer. Uiteraard kun je ook de volume van je bas en de playback van Bluetooth aanpassen.
De koptelefoon zelf kan tot vijf uur meegaan als hij volledig is opgeladen, de WL-T zender die in je bas zit gaat tot 12 uur mee.

Boss zegt:" Thuis of onderweg oefenen blijft lastig omdat lage frequenties met gemak door de muren heengaan en andere mensen stoort. Een koptelefoon blijft de laatste optie maar de sound kan vaak tegenvallen. Met de Boss Waza-Air Bass behoud je het goede geluid dat je normaal gewend bent".

De Boss Waza-Air Bass kost $449.



Website Boss

zoeken
zoeken