Ernie Ball Music Man Family Reserve Bassen

Nieuwe Bongo en Stingray bassen

Merknieuws 29-07-2021 15:09

De Family Reserve zijn instrumenten van Music Man die het vakmanschap van het bedrijf in ere houden in slechts in beperkte oplage worden uitgebracht. Dit zijn de nieuwe modellen.

Bongo 5 HH Crescendo
Over de Bongo bas zijn al genoeg grappen gemaakt maar er zijn ook liefhbbers van dit instrument (ene John Myung van Dream Theater). Deze Music Man Bongo 5 HH Crescendo heeft een wit glans laklaag met vergulde hardware n de kleur goud en zwarte volume en toonknoppen. De bas heeft een geroosterde esdoorn hals en toets, 24 frets met een matchende headstock. Van dit exemplaar zijn er 66 gemaakt en de bas kost $2999.

Stingray Special HH Kingpin


De Stingray is het bekendste basmodel van Music Man en deze Family Reserve ziet er zeker stoer uit. De bas heeft een effen zwarte laklaag zonder slagplaat maar met de bekende dubbelspoel-elementen. Het heeft een esdoorn hals en toets met een matching headstock, de hardware is afgewerkt in de kleuren zwart en goud (zie de goudkleurige magneetpooltjes!). Van dit instrument worden er 106 exemplaren gemaakt en kost deze $2799.

Website Music Man

zoeken
zoeken