Spector EuroBolt Inferno Red

Eurobolt in vlammen.

Merknieuws 16-07-2021 21:25

Mag een bas van jou wel vlammen met de modernste snufjes erop en eraan? Deze Spector kan dat wel aan.

Spector heeft een mooie nieuwe look gemaakt, de Inferno Red met een laag populierhout, voor de geliefde EuroBolt serie die verkrijgbaar is in een vier en vijfsnarige uitvoering. De kleur was al begeerd onder spelers en nu is deze   er voor de EuroBolt bassen.

Uiteraard wordt er gebruikt gemaakt van de geschroefde hals die uit drie delen esdoorn bestaat net als de toets en ook nog eens geroosterd is in een oven. Dit proces zorgt voor een sterkere hals maar behoud de eigenschappen van Noord-Amerikaans esdoorn. De bekende NS body is gemaakt van elzenhout wat bekend staat om zijn gebalanceerde sound en lichte gewicht.

De Eurobolt's zijn voorzien van storingvrije Aguilar elementen met een ingebouwde Aguilar OBP-2 voorversterker. Deze combinatie van hoogwaardige elektronica zorgt voor een velzijdig palet van frequenties die goed past bij de punchy toon van EuroBolt bassen. De viersnarige bas heeft een P/J configuratie, de vijfsnaar heeft twee dubbelspoel-elementen.

John Stippell, Spector Musical Instruments Global Brand Manager voegt daaraan toe: "We hebben iets nieuws toegevoegd aan het EuroBolt model met de populierhouten toplaag en de Inferno Red laklaag. Inferno Red is ons meest populaire kleur in de USA serie en dit is de eerste keer dat we het bij de Euro modellen doen".

De Spector EuroBolt Inferno Red is verkrijgbaar vanaf $1999,99 voor de viersnaar en $2099,99 voor de vijfsnaar.

Website Spectorzoeken
zoeken