Celestion Bergantino Bass Cabinet Impulse Responses

Baskasten Bergantino te downloaden

Merknieuws 15-07-2021 20:20

Na Ampeg en Ashdown zijn het nu kabinetten van Bergantino die je kunt downloaden. Ontstaat hier een nieuwe trend?

Het bedrijf Celestion, de makers van de beroemde speakers voor gitaar en bas dat zich ook bezig houdt met software, heeft een nieuwe serie aan hun IRS (Impulse Responses) toegevoegd, de Bergantino Bass Cab IRS. Hiermee kun je kiezen uit de Bergantino NXT (Neo X-Treme) en de NXV (Neo X-Treme Vintage) die tot in detail digitaal zijn verwerkt. Het is de meest recente toevoeging aan de Celestion's Backline Heroes Range IRS die je kunt downlaoden via CelestionPlus.

De Celestion Bergantino Bass Cab IRS collectie bevat acht baskabinetten in een enkelvoudige of gestapelde formatie, met en zonder de tweeters. Ze zijn voorzien van speciaal ontworpen Celestion speakers die voorzien zijn van NXT neodynium motor technologie die bedacht is samen met Jim Bergantino.

De NXT speakers zijn bijzonder vergeleken met andere speakers, dankzij hun snelle attack en helderheid waar neo-magneet speakers bekend om staan, in combinatie met warmte en punch die je normaal verwacht van keramische magneten waardoor je speakers krijgt met veel warmte die geschikt is voor alle genres. Dankzij deze plugins kun je de speakerkasten overal gebruiken, of het nu thuis of in de studio is. Alles wordt in WAV-bestanden geleverd voor de hoogste kwaliteit.

Uiteraard worden er ook microfoon plug-ins meegeleverd waaronder de D112+KM48, U47+KM48 en de MD421+KM48. Als laatste extra is er nog de 'Playing Style' IRS die zijn toegepast op verschillende speelstijlen: Finger basic, Finger Warmth Detail, Plectrum Basic, Plectrum Agressive en Slap.

De kabinetten zijn los te downloaden, het totaalpakket kost zo'n €50,41.

Website Celestion

Website Bergantino

zoeken
zoeken