Orange Limited Edition Glenn Hughes Signature Crush 50

Signature versterker voor oud Deep Purple bassist.

Merknieuws 14-07-2021 21:04

Glenn Hughes is bassist en zanger die actief was bij Trapeze, Black Country Communion, California Breed, The Dead Daisies en Deep Purple in de Mark III tijdperk.

De Crush 50 Combo, die weer gebaseerd is op de Orange AD200 en de OB1 versterkers, weet de elementen van beide versterkers goed te combineren. Het heeft de basis van een goede versterker waarmee je kunt opnemen en geeft warme, heldere bastonen, een ouderwetse grom met veel laag en een overdrive die je kunt mengen. Uiteraard verschijnt deze versterker niet in het oranje maar in een diepppaarse kleur met een zilverkleurige plaquette met daarop 'Glenn Hughes Limited Edition'.

Over de versterker zegt Glenn: "Je kunt zo de studio ingaan met deze combo en daarmee je plaat opnemen wat natuurlijk fantastisch is. Het is smerig, punchy: sustain is heel belangrijk en dat heeft ie zeker. Voor mij wordt het altijd Orange, dat is de enige manier neem dat maar van mij aan!"

Cliff Cooper, CEO en oprichter van Orange Amps voegt daaraan toe:"Het was een eer en privilege om deze betaalbare versterker voor Glenn te maken. Hij heeft zoveel gedaan voor de Britse muziekgeschiedenis en deze paarse versterker is het minste wat wij konden doen".

Website Orange

zoeken
zoeken