Spector Euro4 LT Rudy Sarzo

Rudy Sarzo bas krijgt update

Merknieuws 30-06-2021 12:12

Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake) speelt al lang op zijn signature Spector bas en het werd tijd voor een udpate.

Voor deze nieuwe update van zijn bas werkte Rudy nauw samen met Spector om er zeker van te zijn dat de Euro4 LT RS hem de juiste toon en feel zou geven waar hij om vroeg. Het nieuwe Rudy Sarzo model is ontworpen om extreem licht van gewicht en comfortabel te zijn voor lange sessies en optredens. Zodoende heeft deze bas een chambered body van Anna Paulownahout met een gevlamde laag esdoorn.



De driedelige esdoorn hals is voorzien van een ebbenhouten toets met 24 frets, een lichtgewicht brug, topkamp en Gotoh GB-350 stemmechanieken. De bas is voorzien van Fishman Fluence multi-voice elementen met soortgelijk elektronica wat zorgt voor een veelzijdigheid aan verschillende tonen. De bas is afgewerkt met een prachtige Scarlett Red laklaag dat alleen dit model heeft.



Spector Musical Instruments Global Brand Manager John Stippell zegt: "Het is een eer om te mogen werken met levende legende Rudy Sarzo en wij zijn onzettend blij om zijn nieuwe bas tot leven te mogen brengen. Met een lichtgewicht manier van bouwen en de toevoeging van het Fishman Fluence systeem is de nieuwe Rudy Sarzo Euro4 LT een van onze meest complete modellen uit deze serie". Sarzo voegt daaraan toe: "Mijn Spector bas is een combinatie geworden van de klassieke Spector toon en toonaangevende technologie voor elementen en voorversterker.

De Spector Euro4 LT RS is verkrijgbaar vanaf $2899,99.

Website Spector

zoeken
zoeken