Ibanez Iron Label

None, none more black

Merknieuws 25-06-2021 12:02

Hou jij van Ibanez bassen en mag alles in de kleur zwart? Iron Label is terug van weggeweest.

Ibanez presenteert met trots de terugkeer van de Iron Label serie met zowel gitaren als bassen. Uiteraard wordt er voortgeborduurd op de voorgaande Iron Label serie met de nodige updates die "rauwe metal energie naar een nieuw level brengt" waardoor de instrumenten klaar zijn om mee te shredden.



Qua bassen krijgen wij de BTB625 BKF en de SRMS625EX BKF modellen die als vijfsnaar zullen verschijnen. Ze hebben een oukume body, een vijfdelige esdoorn/walnoothout hals die verstevigd zijn met koolstof trekstangen voor meer sustain en stabiliteit.
Ze zijn voorzien van een ebonol fretboard, een composiet van lagen zwart papier met fenolisch hars. Aan boord vinden we twee Bartolini BH2 elementen.



Het BTB model heeft een drieband-eq een een driestand-schakelaar voor de middenfrequenties met nog een volume en balansknop. Het SR model heeft dezelfde drieband-eq en driestandenschakelaar en voegt door nog een passief/actief knop aan toe. Als laatste toevoeging heeft de SR ook nog gewaaierde frets voor een meer open toon en comfortabele speelervaring.

Website Ibanez

zoeken
zoeken