Bergantino B|Amp Mark 2

Compact en van alles voorzien

Merknieuws 28-05-2021 12:11

Bergantino maakt al langer simpele maar doeltreffende versterkers door goed naar bassisten te luisteren. En nog altijd innoveren ze.

Eind 2015 bracht Bergantino Audio Systems de originele B|Amp uit. De versterker won meerdere prijzen en werd goed ontvangen door zowel de industrie als door bassisten zelf.

Met de lancering van de B|Amp Mk2 zijn er nu nog meer mogelijkheden voor de veeleisende bassist. En omdat tijden veranderen besloot oprichter en ontwerper Jim Bergantino al de goede kwaliteiten van de B|Amp te verbeteren door niet alleen een handig OLED-scherm toe te voegen maar ook nieuwe en betere snufjes toe te voegen zoals een serie en paralelle compressor en een clean-blend voor de drive-effecten. Veel van deze opties werden geopperd door bassisten.

Jim Bergantino zegt:" We zijn nooit tevreden met de status quo en zijn altijd op zoek naar manieren om basversterking te verbeteren. Deze theorie volgen wij getrouw maar ook de feedback van bassisten speelt een belangrijke rol, met hen maken wij de versterker die nodig is om van de B|Amp een veelzijdig stuk gereedschap te maken".

Perfect voor de studio, thuis, om opnames te maken of voor livesituaties, De hoogwaardige B|Amp Mk2 is een zeer flexibele en krachtige versterker in een compact formaat.

De versterker kan elektrische, elektronische en akoestische bas met gemak aan net als verschillende genres. Met 800 watt RMS aan vermogen, een Speaker Profile systeem, vierbands multifunctioneel eq, instelbare filters, stemapparaat, variabele ratio compressor en BFT Drive-effecten kun je in ieder geval genoeg kanten op. De prijs bedraagt ongeveer €1399.

Website Bergantino

zoeken
zoeken