BITE Guitars Booster

Bas met een wiette artwork

Merknieuws 28-04-2021 10:44

Deze bas zou je probleemloos in Nederland kunnen proberen, maar in de rest van de wereld?

BITE Guitars durft graag buiten de lijntjes te tekenen, wat we al zagen bij het Pussycat model en de Dragon uitvoering met maar liefst zeven element-configuraties. Het Oostenrijkse merk heeft weer een nieuw model toegevoegd aan de custom-made modellen, de Booster.

"De klant wilde graag een boost hebben, en dan hebben we het niet over die grappige blaadjes" aldus BITE. "De Boost zit in het element"

Het is gebouwd met de online configurator van Bite en gebaseerd op de Punch modellen, met een elzenhouten body, een Black Blast afwerking met White Weed tekeningen op de body. Verder heeft de bas een vintage esdoorn hals met ditto toets en zwarte stippen, een zwarte Graph Tech topkam, Diamond Domes verchroomde knoppen en zwarte Y stemmechanieken.

De bas onderscheidt zich dankzij het element, waarin een handgebouwde enkele 2x1000mV dubbelspoel-element zit wat het geluid een enorme boost geeft. Deze is weer verbonden aan een dubbelspoel-splitter en een drieweg-schakelaar waardoor je kunt schakelen tussen, serie, parallel en enkselspoel-stand.

Lijkt deze bas je wat of ga je liever zelf aan de gang, neem dan een kijkje op de website.

Website Bite Guitars

zoeken
zoeken