Ashdown Virtual Cabinets

Plugins van Ashdown kabinetten

Merknieuws 22-04-2021 08:04

Als we thuis opnames maken gebruiken we de modernste en beste plugins en merken springen hier op in. Zo ook Ashdown

Ashdown Engineering is een samenwerking aangegaan met Two Notes Audio Engineering en hun DynIR (Dynamic Impulse Response) virtuele kabinetten. Ashdown wilde graag de sounds van hun kabinetten beschikbaar stellen vna de bekende ABM-serie tot aan de CL-310 die ontworpen is voor Guy Pratt. De beschikbare kabinetten zijn de ABM-810H-EVO IV, AMB-410H-EVO IV, ABM-210H-EVO IV, ABM-115-EVO IV, RM-212-EVO II en de CL-310-DH. Daarnaast kun je nog voor de optie met tweeter kiezen voor vier van de zes modellen waardoor het totaal op tien komt.

De kabinetten worden vergezeld met acht kant-en-klare microfoon plugins zoals de Neumann U47 en de Royer 121 Ribbon voor warmte en diepte. Andere bekende namen zijn de AKG D112, Shure SM57 en de Sennheiser 421. Andere toevoegingen voor een alternatief zijn de Aston Element, Audix D6 en de Electrovoice RE20.

Ashdown zegt dat dit het begin is van wat er allemaal gaat komen in het huidige digitale tijdperk: "Dit is nog maar het begin, het samenwerken met Two Notes geeft ons nog meer mogelijkheden die wij graag met jullie willen gaan delen. In de eerste plaats is het gebruiken van nieuwe DyinIR samen met Torpedo een goede stap in de richting en zijn wij benieuwd naar de reacties van de Ashdown fans maar ook van mensen die nog nooit Ashdown hebben geprobeerd of gekocht" aldus Dan Gooday.

Two Notes zegt:"We zijn ontzettend blij dat wij de kabinetten van Ashdown mogen toevoegen aan onze DynIR bibliotheek die nu bij ons verkrijgbaar zijn. Bij Two Tone streven wij ernaar om onze klanten de beste toon te kunnen geven. Deze tien ongeloofelijke kasten geven tonale flexibiliteit, power en response, alles waar Ashdown om bekend staat" aldus Guillome Pile van Two Notes Engineering.

Ashdown oprichter Mark Gooday voegt toe:" de plugins zijn ontzettend goed en werken zoals ze bedoelt zijn, ze bootsen onze kasten goed na met juiste microfoons voor de bas".

Website Ashdown

Website Two Notes

zoeken
zoeken