Michael Kelly Pinnacle bassen

Boutique met glow-in-the-dark

Merknieuws 27-03-2021 14:32

Hou jij van budget-boutique bassen? Dan heeft Michael Kelly wat voor jou.

Michael Kelly heeft nieuwe bassen gemaakt en ze heten de Pinnacle 4 en Pinnacle 5, bassen met een excellente sound, goede feel en stijlvolle looks voor de veeleisende bassist vandaag de dag.

De bassen zijn gemaakt van moeras-essenhout voor de body met een prachtige laag populier wat het gewicht van de bas goed verspreidt voor de lange oefensessies. De hals bestaat uit vijf delen esdoorn en walnoothout met een ebbenhouten fretboard die voorzien zijn van glow-in-the-dark stippen aan de zijkant voor als je in het donker speelt. Dankzij de Michael Kelly MCN brug kun je tot op de millimeter je snaarhoogte en de afstand tussen de snaren instellen, de trekstang kun je makkelijk aanpassen dankzij het handige wieltje.

De bassen zijn voorzien van twee handgewonden Rockfield MDC dubbelspoel-elementen met een dikke midrange-punch, hoge output en veel sustain. Je kunt de dubbelspoel-elementen ook als enkelspoel schakelen als dat beter bevalt. Daarnaast is er een voorversterker van Michael Kelly zelf die een driebands-eq heeft met bas, mid en treble, met uiteraard een passief/actief schakelaar.

Voor de Pinnacle 4 betaal je $699,99 en voor de Pinnacle 5 $739,99. Of gewoon $700 en $740, wat maakt die ene dollarcent nou uit.

Website Michael Kelly

zoeken
zoeken