Productnieuws 2021: EMG Les Claypool elementen

Ook voor Robert Trujillo

Merknieuws 27-01-2021 17:12

De excentrieke bassist kwam enkele jaren geleden voorbij in de Bassist en nu heeft EMG een element voor hem gemaakt.

EMG komt nu met een nieuwe serie elementen van artiesten, naast Tom Araya en Geezer Butler is er nu de "Les Claypool Pachyderm Gold" element. Dit type element met Precision vorm is gebaseerd op het huismerk split-element en is voorzien van een mooie gouden omhulzing.

"De Les Claypool 'Pachyderm Gold' PA is een standaard precision-element voor viersnarige bassen en maakt gebruik van vijf Alnico-magneten" aldus EMG. "Korte enkelspoelen geven dit element een warme en rijke toon zonder vervelende bijgeluiden zodat je los kunt gaan als een dikhuidig zoogdier op weg naar een zee van kaas" (vraag niet waarom).

Het setje komt compleet met potmeters en componenten voor een Precision- setup zonder dat je een soldeerbout hoeft te gebruiken. De Rip Tide elementen van Robert Trujillo hebben ook drie nieuwe afwerkingen gekregen: Brushed Black, Chrome en Brushed Chrome.

De EMG Les Claypool "Pachyderm Gold" kost $149 en de Rip Tide van Trujillo kosten $219, beide heren waren bereid een kundige demonstratie te geven.

Website EMG

zoeken
zoeken