Markworld Magazine

Eigen digitale tijdschrift Markbass

Merknieuws 16-12-2020 10:12

Markbass heeft, ondanks 2020, een goed jaar achter de rug, met snaren, voorversterkers en lockdown videos.

Om ons bassisten tijdens deze kerst (en lockdown) nog eens te verwennen heeft Markbass nu een digitaal tijdschrift gemaakt in het Engels zodat wij ons niet hoeven te vervelen. Het Italiaanse merk heeft het afgelopen jaar zeker niet stil gezeten en in de laatste bassist werd de Mini CMDP 121P positief ontvangen. Daarnaast werd op verzoek van Marcus Miller een voorversterker gemaakt in een handige stompbox die er zeker goed uitziet.

In het tijdschrijft praat CEO Marco De Virgiliis ons bij met wat er allemaal gebeurd is tijdens deze pandemie en wat er allemaal nog komen gaat. Ook het ontstaansverhaal van het merk wordt in een vrolijke strip verteld, waaronder zijn verhaal van de Frankfurt Messe waarin zijn auto het begaf en hij niet meer terug naar huis kon...

Verder zijn er nog interviews met Marcus Miller, Richard Bona en Joe Dart die allen vertellen over hun relatie met het merk en wat hen daarin aanspreekt. Mark King en Michael Manring nemen de Markbass Vintage Pre onder de loep en ook de gitaarversterker DV Little GH250 Tube komt langs. Daarnaast worden alle snaren onder de loep genomen, De F1 bassen (JP en de Kilimanjaro), kortom genoeg leesvoer voor deze kerst!

Website Markbass

zoeken
zoeken