Eastwood Rocket Bas

Bedrijf brengt jaren '60 bas terug.

Merknieuws 23-09-2020 09:30

Ben jij niet zo van de Jazz, Precision, Thunderbird of Music Man bassen? Dan ben je bij Eastwood op het juiste adres.

Eastwood brengt weer een bas uit het verleden terug, uit de jaren '60 om precies te zijn. De Eko Rocket IV Tribute was al eerder door het merk teruggebracht in 2006 en zal volgend jaar weer verschijnen.

"De uiterst zeldzame EKO Rocket IV, of ROK bas is een van onze favoriete instrumenten uit de jaren '60. De mensen die The Rokes nog kennen zullen zich deze vorm nog goed voor de geest kunnen halen" aldus het bedrijf. "Het is al ruim tien jaar geleden dat wij deze hebben gebouwd dus werd het hoog tijd om deze weer terug te halen!"

De bas krijgt een chambered mahonie-houten body en een geschroefde esdoorn hals met ditto toets. Eastwood houdt het simpel met een dikke dubbelspoel element met een volume en toon knop. Verder iser nog een Tunamatic brug, Gotoh stemmechanieken en een mensuur van 30.5 inch. De bas verschijnt in een gouden of zwarte kleur.

De Eastwood Rocket Bass wordt gelanceerd op hun crowdfun-platform en je kunt met een bedrag van $150 een exemplaar reserveren, de uiteindelijke prijs bedraagt $799. De bas zal medio april 2021 verschijnen.

Website Eastwood

zoeken
zoeken