Warwick Gnome Serie

Compacte versterker past in je schooltas.

Merknieuws 15-08-2020 21:27

Tegenwoordig spelen wij (bijna) niet meer op zware buizenbakken met grote koelkasten maar compacte 300 watt topjes. Ook Warwick gaat mee met deze trend.

Je wordt raar aangekeken als je met je buizenbak in Schubbekutteveen aankomt en helemaal met zo'n 8x10 kast. Het liefst pakken wij compacte topjes van 300 watt die onder andere door Aguilar, Markbass en TC Electronic het afgelopen decennium de markt hebben veroverd. Onze Duitse buren van Warwick moesten weer een stap verder gaan want hun nieuwe serie lichtgewicht versterkers heet zelfs kabouter. Geen grap(je).

De Warwick Gnome serie is ontworpen voor de moderne bassist die veeleisend is, altijd een goed geluid wil hebben maar niet teveel wil tillen. De Gnome levert een transparant en kraakhelder geluid dat voor allerlei situaties is geschikt. Een eenvoudige driebands-equalizer met een 15dB boost/cut per frequentie zorgt ervoor dat jij je ideale sound eruit krijgt en met een handige post-eq XLR Di out kun je ook nog eens opnemen. Wil je thuis stil kunnen oefenen? Maak eenvoudig de speaker output los en gebruik je koptelefoon.

Bovendien kun je met de Gnome i en Gnome i Pro eenvoudig je versterker aansluiten op je Pc, Mac of andere digitale apparaten dankzij de ingebouwde audio interface.

De Gnome en Gnome i leveren beide 200 watt, de Gnome i Pro 280. Maar ook de prijzen zijn aan de bescheiden kant, de Gnome Pocket Amp voor maar €149,90 de Gnome i Pocket Amp €189,90 en de Gnome i Pro Pocket Amp €229,90. Het gewicht van deze ampjes? 960 grammetjes...

Website Warwick

zoeken
zoeken