Acoustic Attak Picks

Plectrum met unieke vormgeving.

Merknieuws 06-08-2020 21:11

Ben je nog op zoek naar de juiste plectrum? Acoustik Attak heeft iets bijzonders gemaakt.

Dankzij Acoustic Attak, ontworpen door Mark Labbe en Michael DePietro, hebben gitaristen en bassisten nu een totaal andere keuze dan we normaal gewend zijn.

"Omdat wij gebruik maken van een unieke vorm van gieten hebben Attak Picks gepatenteerde patronen die uitsteken in de vorm van randjes, diamant-achtige vormpjes en nog veel meer. Deze bevinden zich aan beide kanten van de plectrum op de plek waar ze in aanraking komen met de snaar." Dit komt je sound ten goede, of je nu elektrisch, akoestisch, nylonsnaren of stalen snaren gebruikt.

De twee plectra heten de Ambush en de Attack. De Ambush heeft vijf trap-achtige randjes die zorgt voor meer midrange harmonics, lichte vervorming, percussieve effecten en een dikkere midrange voor gitaristen en bassisten.
De Attack heeft meer piramide-achtige vormpjes en zorgt voor meer helderheid en vermindering van hinderlijke bijgeluiden van je snaren.

"Alle Attak Piks zijn ontworpen om een geluid te laten horen wat er nog niet eerder was, wat het resultaat was van zoveel mogelijk op en neer spelen in plaats van een keer de snaar aan te slaan. Labbe en DePietro hebben veel onderzoek gestoken in hun project en hebben daarvoor samengewerkt met diverse sound engingeers en tourende gitaristen. En voor slechts $9,99 kun je een pakje van drie kopen.

Website Attak Pik



zoeken
zoeken