Hilbish Design Sol-Invictus

Mokerharde sounds.

Merknieuws 15-07-2020 09:44

Hou je van een vieze sound en mag het eigenlijk nog wel viezer, dan is hier de Hilbish Design Sol-Invictus.

Hilbish Design heeft een preamp pedaal op de markt gebracht die zich duidelijk onderscheidt van gevestigde merken als Tech 21 , MXR, Sadowsky en ga zo maar door. Behalve de zielige dinosaurus is dit apparaat ontworpen voor zowel de bas als de gitaar. De Sol-Invictus heeft een twee-kanaals vorversterker, een bi-amp modus, een drive pedaal, een Direct Box en heeft wat snufjes van de zwaar klinkende versterkers overgenomen.

"De Sol-Invictus is een twee-kanaals voorversterker gebaseerd op de Hilbish Design betaPREAMP die weer is gebaseerd op de klassieke SUNN Beta Lead and Bass versterker" aldus het bedrijf. "Het heeft twee kanalen die je apart kunt gebruiken of gecombineerd in een parallelle configuratie. Elk kanaal heeft een drive-control die goed reageert op je dynamisch spel en gaat van clean tot lichte overdrive tot een zware fuzz. Beide kanalen hebben actieve driebands eq voor maximale geluidsmogelijkheden.

De kanalen kun je inschakelen aan de hand van drie knoppen: een voor A en B, een voor beide kanalen en natuurlijk de bypass. Elk kanaal heeft een aparte uitgang zodat je stereo over twee versterkers kunt spelen voor het bi-amp effect. Daarnaast nog een instrument uitgang voor de versterker, een line-out voor de mixtafel en een gebalanceerde TRS uitgang voor DI mogelijkheden. Al met al kost dit ongeveer $350.

Website Hilbish Design

zoeken
zoeken