Mesa Boogie Subway TT-800

Grote krachtpatser van Mesa Boogie

Merknieuws 16-06-2020 19:51

Mesa Boogie staat erom bekend klasse D versterkers met buizen goed te combineren en met deze nieuwe jongen staat er weer wat moois te wachten.

Ondanks dat de Subway TT-800 er groot uit ziet gaat het om een lichtgewicht versterker. Deze 800 watt versterker combineert de Subway serie met de aspecten van hun klassieke Boogie BASS 400+ amp. Het resultaat is twee kanalen die werken als een 'dual mono configuration'.

De TT-800 heeft buizen in de voorversterker waarmee bassisten de klassieke buizensound van de van de BASS 400+ in de Boogie stand kunnen nabootsen, of je kunt kiezen voor een moderner geluid met strak laag, punchy mids en helder hoog dankzij het Subway kanaal. Met een Foot Switch kun je tussen de twee kanalen kiezen en verschillende sounds toepassen op je bassen.

De TT-800 is voorzien van een mute knop, een knop voor high-gain en low-gain afhankelijk van de output van je bas. Daarnaast heb je nog een Deep en Bright knoppen waarmee je meer laag of hoog kunt invoegen. Elk kanaal is voorzien van gain, highpass, bass, mid, mid frequentie, treble en volume. Voor een viezer geluid kun je de TT-800 Overdrive Symmetry instellen op asymmetrische clipping of symmetrische clipping.

Verder nog twee Speakon uitgangen, ingang voor je koptelefoon, aux in, tuner output en een effects loop voor elk kanaal. Een driewegsknop laat nog keuzen over voor de impedantie voor 8, 4, en 2 ohm, DI-out met pre- en post eq, en uiteraard nog een ingang voor je smartphone. De versterker zal rond de $1099 kosten. Als je gitarist vindt dat je te hard staat zeg maar: 'Blame it on the Mesa Boogie'.

Website Mesa Boogie

zoeken
zoeken