Sire U5

Sire komt met shortscale

Merknieuws 26-04-2020 20:59

Hoewel Sire pas sinds 2015 op de markt is (misschien al iets eerder) is het merkt al een standaard geworden binnen de industrie en komen er elk jaar nieuwe versies uit.

De V7, V9, M7en P7 zijn inmiddels standaardnamen geworden in de baswereld en niet meer weg te denken, zowel voor de hobby bassist als de tourende professionele muzikant. Op de NAMM werd een nieuwe reeks bassen gepresenteerd waaronder een zessnaar, een volledig passieve jaren' 70 bas en om mee te doen met de hype, de shortscale genaamd de U5.

De bas heeft een Jazz-achtige kleine body met de P/J pick-up configuratie. De bas is licht van gewicht met simpele electronica en kun je zo uit de doos halen en inpluggen. Een leuke bas voor kinderen, beginners of bassisten die nog een shortscale willen. De U5 komt in drie kleuren: Tobacco Sunburst, Natural en een speelse Mint kleur. De nek is volledig van esdoorn en heeft afgeronde frets. Door de Corona crisis is het nog niet 100% zeker wanneer de bassen worden uitgebracht maar rond mei moeten ze de wereld ingaan voor de prijs van ongeveer $499.

Website Sire

Importeur The Music Alliance

zoeken
zoeken