Mayones Jabba Hadrien PJ4 Bas

Fusion bassist Hadrien Feraud houdt het simpel

Merknieuws 02-01-2020 21:52

Het Poolse merk Mayones maakt zeer exclusieve gitaren en bassen van hoge kwaliteit die al door menig artiest worden gebruikt waaronder Alissia Benveniste, Federico Malaman, onze eigen Michel van Schie en natuurlijk Hadrien Feraud. Van hem komt een simpele bas uit.

Franse alleskunner

De uit Frankrijk afkomstige Hadrien Feraud is een alleskunner die momenteel misschien wel één van de beste Fusion-bassisten van het moment is. Hij speelde onder andere met (hou je vast): Chick Corea, Billy Cobham, Lee Ritenour, Hiromi, Kamasi Washington en ga zo maar door. Als je hem opzoekt op Youtube zie je filmpjes met razendsnelle chops op zijn Mayones signature Jazz bas waardoor je wil stoppen met bassen.

Zijn nieuwste bas, de Jabba Hadrien PJ4 bas is op het eerste oog te zien een Precision bas met een Jazz pick-up bij de brug zoals we die al vaker hebben gezien. De bas maakt deel uit van een nieuwe serie producten van Mayones die op de aankomende NAMM 2020 te zien zullen zijn. De bas heeft passieve Delano P/J pickups gecombineerd met de Mayones M-BP3 driebands EQ.

Volgens Feraud moest de bas elk bedenkbaar genre aankunnen, veel punch en helderheid hebben en bovendien ook niet te zwaar zijn. Gelukkig was Hadrien ook nog eens bereid om zelf een promo-filmpje in elkaar te zetten.

Website Mayones



zoeken
zoeken