Nieuwe Dingwall voor Lee Sklar

Gebaseerd op de Ford GT40 en Porsche 917

Merknieuws 21-02-2018 15:35

Lee Sklar, bekend van Toto, Phil Collins en een paar duizend andere artiesten, heeft deals met zowel Warwick voor de Star/Sklar Bass als met Dingwall, waar hij ook een eigen signature heeft. Sheldon Dingwall en Lee zijn beide autofreaks en zo ontstond er een bijzonder model.

De echte autoliefhebber kent de beelden wel van Le Mans eind jaren '60 en begin jaren '70. En dan heb je natuurlijk nog de epische film met de titel Le Mans met en van Steve McQueen. Als je deze beelden kent, dan ben je bekend met de Ford GT40 en de Porsche 917 in het opvallende blauw-oranje van oliemaatschappij Gulf, die vele successen boekten tijdens de 24-uurs race in het Franse plaatsje. 

Dingwall-oprichter Sheldon Dingwall is een liefhebber van vooral Italiaanse sportauto's en dat zie je in zijn ontwerpen, kleurgebruik en logo wel terug. Ook Lee Sklar is een enorme autoliefhebber en samen kwamen ze op een Lee Sklar-signature in de historische racekleuren. We wilden je de beelden niet onthouden!

Ga voor alle info en specs van Leland's signature direct naar de juiste pagina op de Dingwall-website.

Wil je meer lezen over de overeenkomsten tussen autokleuren en baskleuren en over het nut van racestrepen? Check dan deze blog

Lee heeft de bas al in gebruik, maar hij is toe aan een telefoon met een betere camera:

zoeken
zoeken