Amsterdam Guitar Heaven 20 november 2021 - Dagkaarten gearshow + workshopfestival aan de deur nog verkrijgbaar

Avondshow Amsterdam Guitar Heaven uitverkocht

Events 19-11-2021 13:11

In een eerder bericht over Amsterdam Guitar Heaven gaven we al aan dat het evenement door kan gaan, ook met de nieuwe coronamaatregelen. De Avondshow is inmiddels uitverkocht. Vandaag kan je aan de deur nog dagkaarten krijgen (slechts een tientje!) waarmee je de Gearshow Gitaar & Bas en het Workshopfestival kan bezoeken.

Download het blokkenschema verderop in dit artikel!

Zaterdag 20 november - Q-Factory Amsterdam 
Gearshow Gitaar & Bas 12.00-18.00u 
Workshopfestival 13.00-18.00u 
Avondshow 19.00-21.15u 
PS de avondshow stond eerst aangekondigd voor 20.30u, maar is wegens de nieuwe coronamaatregelen vervroegd naar 19.00 uur. 

Tickets via Ticketmaster.nl:
Dagticket
 'Gearshow Gitaar & Bas + Workshopfestival' € 10,-
tudenten krijgen 50% korting.
* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.
* Toegang is met coronatoegangspas vanaf 13 jaar
* We volgen vanzelfsprekend alle coronamaatregelen die gelden op 20-11.
Ga naar ticketmaster.nl of q-factory-amsterdam.nl om je ticket te bestellen. 

Avondshow 'Leendert Haaksma + Tour door de Tijd band' € 10,- UITVERKOCHT
Combiticket 'Gearshow + Workshopfestival + Avondshow' € 15,- UITVERKOCHT

NIEUWS: Helaas moeten we één onderdeel van de Avondshow schrappen: Leendert Haaksma is positief getest op corona en kan zijn 12 Combustions albumreleaseshow dus niet komen doen. Natuurlijk gaat het concert van de Tour door de Tijd band, met Jack Pisters, Arnold van Dongen, Kees Lewiszong, Marcel Singor en Jaimie van Hek wél door. Als je onverhoopt je kaartje voor de avondshow wegens het niet doorgaan van Leendert Haaksma’s concert wil teruggeven, laat dat dan weten op: amsterdamguitarheaven@k18.nl. Maar we zien je natuurlijk heel graag wél a.s. zaterdag bij de Avondshow om 19.00 uur in Q-Factory Amsterdam. 

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen komen vrijwel alle standhouders naar de gearshow. We hebben wel een paar afzeggingen moeten noteren: standhouders Voerman/Meyer, Mafi co, Chicken Picks, Schwung Guitars, Koch/USA en Bass Academy kunnen om uiteenlopende redenen niet naar de beurs komen.

Alle informatie over het programma, ga naar de volgende sites: 

www.gitarist.nl/events

www.debassist.nl/events

www.musicmaker.nl/events

#agh21

Het blokkenschema hieronder kun je downloaden als pdf door erop te klikken. Dan heb je een goed leesbare versie te pakken! De blauwe items betreffen de gitaarworkshops, de oranje items zijn de basworkshops.

We organiseren deze dag samen met onze magazines Gitarist, De Bassist en Musicmaker, en Guitar Matrix, Stichting Output en Gitaarschool Nederland.

 

                   

 

zoeken
zoeken