De ESNS 2024 bassisten

De beste nieuwe muziek uit heel Europa

De Bassist Plus 07-03-2024 16:03

Afgelopen januari vond hét showcasefestival van Nederland plaats. Vier dagen lang kon je genieten van de beste opkomende Europese bands door heel Groningen en op zaterdag kon je in de Oosterpoort terecht voor het Nederlandse talent

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 68, april - juni 2024. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.

In De Bassist 68 gaan we in op ESNS24 met een selectie van de negen meest opvallende bassisten van het festival. Op de hoofdfoto, gemaakt door Emma Pot, zie je Hilde Luytjes van Cocobolo; een van de negen. Zusterblad Musicmaker was er alle dagen en zij gingen dieper in op de bands en de seminars.  Via deze link lees je ons uitgebreide verslag van ESNS24, terwijl je via deze link meer leest over de conferenties die bezocht werden.

Met deze video's heb je het gevoel alsof je er een beetje bij was. Je ziet eerst Hiqpy met Tom Radsma op bas en daaronder Kay Slice met Marilonah Copra als bassist.

zoeken
zoeken