Jonathan Maron: How to STOP playing the SAME OLD $?@T

Via North Sea Jazz naar De Bassist - over Groove Collective, Donny McCaslin en Tupac

De Bassist Plus 07-12-2023 11:12

Onlangs speelde Jonathan Maron met Donny McCaslin in Nederland en eerder dit jaar stond hij met Groove Collective op North Sea Jazz. Wij grepen de kans en we spraken Jonathan Maron. In de nieuwe De Bassist lees je het interview en in dit PLUS-artikel bedienen we je met muziek en video's.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 67, januari - maart 2024. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.

In het magazine beloven we je een video van het tv-optreden met Tupac Shakur in 1993. Volgens Jonathan zag hij er uit als een 13-jarige, maar kwam zijn zwarte Yamaha BB mooi in beeld. Deze video is moeilijk te vinden? Heb jij de gouden tip? Laat het ons weten.

Wil je meer jazz? Dan is deze voor jou. JazzBaltica 2018: Donny McCaslin QuartetJonathan was te gast bij Scott's Bass Lessons - of eigenlijk andersom - en daar kwam deze fijne en leerzame video uit voort: How to STOP playing the SAME OLD $?@TEn tot slot: muziek! SPOTIFY Groove Collective playlist:

zoeken
zoeken