Herman Deinum in onze nieuwe rubriek Nederbas

De iconische lijnen van Herman Deinum bij Sweet D'Buster

De Bassist Plus 07-12-2023 10:12

Herman Deinum is een van de iconen van de Nederpop. Bij Sweet d'Buster ging hij zijn met stalen snaren bespannen P te lijf met plectrum en hij blies de snelste lijnen uit zijn Marshalls. In een nieuwe rubriek - Nederbas - duikt Jan van Olffen in het leven van Herman, hij heeft het over zijn spullen en over twee iconische lijnen. Hier hoor en zie je alles.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 67, januari - maart 2024. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.

Vanaf nu komt Jan van Olffen  - o.a. Soldaat van Oranje - iedere uitgave met de rubriek Nederbas. Daarin komen de mooiste, bekende en onbekende lijnen voorbij uit de Lage Landen. 

Jan trapt af met Herman Deinum en zijn waanzinnige lijnen bij Sweet d'Buster. In het magazine lees je het verhaal en zie je de noten en hier hoor en zie je Herman in actie.
Gigs staat niet op Spotify, maar hier kan je toch genieten van het hele album en de bonustracks, die destijds niet op de plaat stonden, maar wel op de cd.


zoeken
zoeken